ΣΧΕΤΙΚΑ με την ΒΑΣΙΛΙΚΗ Γ. ΒΕΝΕΤΗ, Post MA

Φωτογραφία0031_001Η Βασιλική Γ. Βενέτη, Post MA είναι Κλινική Ψυχολόγος με ειδίκευση στο Γνωσιακό-Συμπεριφορικό Μοντέλο Ψυχοθεραπείας. Από το 2006, εργάζεται ως Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια σε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες στο ιδιωτικό της γραφείο.
Έχει δημοσιεύσει έρευνες σχετικά με τις εφαρμογές της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας σε Πανευρωπαϊκά Επιστημονικά Συνέδρια και έχει διατελέσει εξωτερική συνεργάτης σε Κρατικά Νοσοκομεία, Ιδιωτικές Κλινικές και Ψυχιατρικές Δομές.
Αρθρογραφεί συχνά θέματα ψυχολογικού ενδιαφέροντος τα οποία δημοσιεύει στην προσωπική της ιστοσελίδα.
Έχει εκδώσει 4 βιβλία που πραγματεύονται την Γνωσιακή-Συμπεριφορική Θεραπεία των Ψυχικών Διαταραχών.
Για πολλά έτη, συνεργαζόταν με Επαγγελματικές Σχολές, Ιδιωτικά Κολλέγια και Πανεπιστήμια στην Αθήνα και στην Κύπρο.
Τον Σεπτέμβριο του 2011 ίδρυσε στην Αθήνα, το Διεπιστημονικό Δίκτυο Εξειδίκευσης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας® στοχεύοντας στην εξειδικευμένη επαγγελματική επιμόρφωση των ειδικών στον χώρο της ψυχικής υγείας. Στο ΔΔΕΕΨΥ® καταρτίζει και εποπτεύει ψυχιάτρους, ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές και ειδικούς ψυχικής υγείας στην εφαρμογή της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής ψυχοθεραπείας στην Ελληνική Επικράτεια.
Στηριζόμενη στην πρόθεση για την παροχή εξειδικευμένης επαγγελματικής κατάρτισης σε Διεθνές επίπεδο, τον Ιούνιο του 2012 προχώρησε στην σύσταση της εταιρείας Veneti Counseling, Psychotherapeutic and Training Services Ltd με έδρα την Κύπρο. Στην εταιρεία παρέχει διεθνώς επιμορφωτικά προγράμματα και συναφείς δραστηριότητες ενημέρωσης για το Επιστημονικό και όχι μόνο κοινό.
Η Βασιλική Γ. Βενέτη, Post MA έχει διατελέσει μέλος επιστημονικών συλλόγων που αφορούν τόσο τη συμβουλευτική όσο και τη ψυχοθεραπεία.

Περισσότερες πληροφορίες http://www.vasilikiveneti.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s