ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΡΘΡΟ 1
Το περιεχόμενο που αναρτάται στην ιστολόγιο http://www.vasilikiveneti.wordpress.com στοχεύει στην ενημέρωση, στην πληροφόρηση και στην ανταλλαγή απόψεων σε θέματα ψυχικής υγείας και απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Οι επισκέπτες του ιστολογίου οφείλουν να διαβάσουν προσεκτικά τους όρους χρήσης και να συνεχίσουν την περιήγηση και την συμμετοχή σε όλες τις λειτουργίες και δραστηριότητες του ιστολογίου μόνο εφ’ όσον αποδέχονται αυτούς πλήρως. Κατά συνέπεια η χρήση του παρόντος ιστολογίου συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών. Οι επισκέπτες έχουν την αποκλειστική ευθύνη πρόσβασης στις σελίδες του καθώς και στις τυχόν διάφορες υπηρεσίες που υπάρχουν σε αυτές. Το http://www.vasilikiveneti.wordpress.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους χρήσης όποτε το θεωρεί αναγκαίο. Κατά συνέπεια οι επισκέπτες πρέπει να ενημερώνονται κάθε φορά πριν την επίσκεψή τους στο ιστολόγιο.

ΑΡΘΡΟ 2
Η επωνυμία, τα χρώματα καθώς και η ονομασία του ιστολογίου http://www.vasilikiveneti.wordpress.com γραμμένη με κεφαλαία ή πεζά με τόνους ή χωρίς και με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες ανήκει στην αποκλειστική κυριότητα και αποτελεί πνευματικό δικαίωμα της Βασιλικής Γ. Βενέτη, Post MA.

Ως εκ τούτου, απαγορεύεται ρητά κάθε αντιγραφή εικόνας, κειμένου μερική ή ολική, αναπαραγωγή ήχου καθώς και η αναδημοσίευση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, μετάφραση ή μεταγλώττιση, διαμόρφωση ή τροποποίηση, διαστρέβλωση ή παραπληροφόρηση ή πάσης φύσεως παρέμβαση στο περιεχόμενο με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο τμηματικά, περιληπτικά ή ολοκληρωτικά καθώς ισχύει ο Νόμος περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Σε περίπτωση δε, που παραβιαστεί ο παρών όρος δεν αποκλείεται ο κάτοχος των ανωτέρω δικαιωμάτων και διαχειριστής της ιστολoγίου να αξιώσει και την αστική του αποζημίωση από κάθε εμπλεκόμενο τρίτο.

ΑΡΘΡΟ 3
Το http://www.vasilikiveneti.wordpress.com δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν εμπορικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν μεταξύ των επισκεπτών ή των μελών του και τους παρόχους διαφόρων υπηρεσιών που αναφέρονται στον συγκεκριμένο δικτυακό τόπο. Για οποιαδήποτε υπηρεσία που απαιτείται οικονομική συναλλαγή στο συγκεκριμένο ιστoλόγιο η οποία προέρχεται μέσω τρίτων (διαφημιζόμενων) ή από τον ίδιο τον ιστοχώρο, το http://www.vasilikiveneti.wordpress.com δεν φέρει καμία ευθύνη καθώς η χρήση τέτοιων υπηρεσιών βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τους επισκέπτες.

ΑΡΘΡΟ 4
Οι παραπομπές και οι συνδέσεις με εξωτερικές σελίδες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για την πληροφόρηση των επισκεπτών. Τα άρθρα και οι σχετικές πληροφορίες, προέρχονται από διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς, έγκυρους επιστημονικούς φορείς και πηγές κύρους οι οποίοι έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν πρέπει να αντικαθιστούν τις συμβουλές ή τις οδηγίες των επαγγελματιών με τους οποίους τυχόν συνεργάζονται οι επισκέπτες του ιστολογίου.
Για οποιοδήποτε θέμα ψυχικής υγείας ή κάθε άλλο θέμα δυσλειτουργίας του ανθρώπινου οργανισμού, οι επισκέπτες οφείλουν να απευθυνθούν στον επαγγελματία που είναι ο πλέον αρμόδιος να παρέχει την κατάλληλη θεραπεία για την διαχείριση των θεμάτων που αντιμετωπίζουν.
Το http://www.vasilikiveneti.wordpress.com δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη ή ασάφειες που μπορεί να περιέχουν τα κείμενα ή οι άλλες πληροφορίες των εξωτερικών σελίδων που παραθέτονται στο ιστολόγιο. Το http://www.vasilikiveneti.wordpress.com καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ορθή επιλογή των κειμένων που αναδημοσιεύει διατηρώντας την επιφύλαξη κάθε πιθανού λάθους. Σε περίπτωση οποιασδήποτε αντίφασης μεταξύ του περιεχομένου ενός κειμένου από εξωτερικό σύνδεσμο που βρίσκεται στην παρούσα ιστοσελίδα και καθορισμένων επισήμων κειμένων τότε έγκυρο θα θεωρείται το περιεχόμενο του κείμενου όπως αυτό καθορίζεται από την επίσημη επιστημονική βιβλιογραφία.

ΑΡΘΡΟ 5
Όλες οι φωτογραφίες, που συνοδεύουν τα κείμενα ή άρθρα των εξωτερικών συνδέσμων του παρόντος ιστoλογίου, έχουν επιλεγεί μετά από αναζήτηση στην google και άλλες μηχανές αναζήτησης. Οι φωτογραφίες αυτές διατίθενται ελεύθερα στο διαδίκτυο και ανήκουν στους δημιουργούς τους, και όχι στο http://www.vasilikiveneti.wordpress.com που τις χρησιμοποιεί μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και όχι για κερδοσκοπικούς. Όσα κείμενα αναδημοσιεύονται στο ιστολόγιο με δικές τους φωτογραφίες ή με τα λογότυπα τους ή χωρίς, θεωρούνται δικά τους πνευματικά δικαιώματα.

ΑΡΘΡΟ 6
Το http://www.vasilikiveneti.wordpress.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε μορφής ζημία άμεση ή έμμεση υποστούν οι επισκέπτες ή μέλη του δικτυακού τόπου αφού η χρήση του (περιήγηση, εγγραφή μέλους, χρήση διαφημιστικών banner, χρήση υπηρεσιών, κ.λ.π) βαραίνει αποκλειστικά τους επισκέπτες. Ακόμα δεν φέρει ευθύνη για οποιοδήποτε επιβλαβές πρόγραμμα.

ΑΡΘΡΟ 7
Το http://www.vasilikiveneti.wordpress.com δεν ευθύνεται επίσης για το περιεχόμενο ή κάθε είδους υπηρεσίας (οικονομικής και μη) οι οποία παρέχεται από άλλα sites στα οποία παραπέμπει με links, ή από διαφημιστικά banners που φιλοξενεί.

ΑΡΘΡΟ 8
Οποιοσδήποτε επισκέπτης αναρτήσει κείμενο που είναι υβριστικό, άσεμνο, παράνομο, διαφημιστικό, δυσφημιστικό ή παραβιάζει δικαιώματα τρίτων καθώς και αυτά της πνευματικής ιδιοκτησίας, το http://www.vasilikiveneti.wordpress.com έχει το δικαίωμα να διαγράψει την άποψη του επισκέπτη καθώς και τον ίδιο χωρίς εξηγήσεις, επιφυλασσόμενο να πράξει τα δέοντα προς όποια κατοχύρωση των συμφερόντων του.

ΑΡΘΡΟ 9
Στις περιπτώσεις των διαδικτυακών διαδραστικών ενεργειών π.χ. αποστολή e-mails, ανάρτηση σχολίων, οι επισκέπτες έχουν την υποχρέωση να σεβαστούν τους κανόνες διεθνούς δικαίου καθώς και τους κανόνες ευγενείας και διακριτικότητας και σε καμία περίπτωση να μη χρησιμοποιούν υβριστικές εκφράσεις ή οτιδήποτε μπορεί να θίξει ή να χαρακτηρίσει ανθρώπους και συμπεριφορές. Αν κάποιο μέλος δεν συμμορφώνεται ως προς τους κανόνες, οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής του.

ΑΡΘΡΟ 10
Το http://www.vasilikiveneti.wordpress.com δεν μπορεί να εγγυηθεί την απρόσκοπτη παροχή των σελίδων και δεν ευθύνεται για την αδυναμία των επισκεπτών πρόσβασης σε αυτήν καθώς επίσης για τυχόν λάθη ή παραλήψεις του υλικού πληροφόρησης που αφορά τρίτους.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s